Jaki mamy w mieście sport takich też laureatów. Raptem dwóch, trzech zasłużyło na nagrodę.
Pełna lista nagrodzonych za promocję Bolesławca w 2023 roku
Dyskusja dla wiadomości: Pełna lista nagrodzonych za promocję Bolesławca w 2023 roku.
-
Radosław Błogosław, 2024-03-21 18:53 Cytuj Zgłoś nadużycie
-
Odp (wo9uy), 2024-03-21 19:28 Cytuj Zgłoś nadużycie
Radosław Błogosław () napisał(a):
Jaki mamy w mieście sport takich też laureatów. Raptem dwóch, trzech zasłużyło na nagrodę.
Prawdziwe gwiazdy sportowe zostały nie docenione ale zapewne cały kraj usłyszy o Bolesławcu
-
Kibol (woeUG), 2024-03-21 20:08 Cytuj Zgłoś nadużycie
A gdzie jest KAMIL MAKOŚ to jest jakiś wał.
-
Ja, 2024-03-21 20:29 Cytuj Zgłoś nadużycie
A tancerze, tyle nagród i nic ????
-
anonim (woekc), 2024-03-21 21:06 Cytuj Zgłoś nadużycie
Brawo dla Marysi Wolańskiej !!!
-
Kamilla (qnPmm), 2024-03-21 21:06 Cytuj Zgłoś nadużycie
Może nie złożono dla nich wniosków?
-
Xd (wo95n), 2024-03-21 21:37 Cytuj Zgłoś nadużycie
To mają się prosić!!
-
Łsy (woett), 2024-03-21 22:39 Cytuj Zgłoś nadużycie
Jaśfiec masz coś pod kopułą idź się lecz na 1000lecia kierowcy pks zawiozą
-
Tak tak (Areijj), 2024-03-22 05:13 Cytuj Zgłoś nadużycie
Nagrody dostali wszyscy z otoczenia prezydenta prócz sportowców. To takie rozdanie pieniędzy przed wyborami. Jakie to niesprawiedliwe... Jestem rodowitą boleslawianką , lecz ten prezydent nigdy nie był moim prezydentem. Nie szanował ludzi jednakowo , ba nawet często ich nie reprezentował i nie wspierał. Myślę, że i ten artykuł mocno mu podłoży nogę , a on sam zobaczy jak to jest , gdy ludzie się zaczną od niego odwracać. Bo mówić, a robić to dwie różne sprawy.
Redakcjo! Za artykuł o Jarosiewiczu straciliście tylko 5 tys ., jednak zyskaliście godność w moich oczach. Jako mieszkanka nie dopuszczałam taki orgii w bazylice i żałuję, że wstrzymaliscie drugą część, bo dalej chronicie tych , którzy gow..o robią, a żyją ponad stan w tym mieście. A ja żyję z minimalnej i jestem dobrym człowiekiem. -
anonim (ALlaCc), 2024-03-22 05:39 Cytuj Zgłoś nadużycie
Polska Estomia 5 0
-
anonim (AmRTJG), 2024-03-22 05:49 Cytuj Zgłoś nadużycie
Wśród realnych kandydatów sprytnie przemyceni kandydaci jedynie słusznego komitetu...
-
anonim, 2024-03-22 06:10 Cytuj Zgłoś nadużycie
Koleś z patoSolidarności pozdrawia wszystkich od "ciężko chorego" Jarosiewicza.
Jak rozumiem po prostu dano księdzu do zrozumienia że nie jest mile widziany ale wspomnienie o nim to splunięcie w twarz nam wszystkim. -
Xxx (qnPmm), 2024-03-22 07:29 Cytuj Zgłoś nadużycie
Tak tak (Areijj) napisał(a):
Nagrody dostali wszyscy z otoczenia prezydenta prócz sportowców. To takie rozdanie pieniędzy przed wyborami. Jakie to niesprawiedliwe... Jestem rodowitą boleslawianką , lecz ten prezydent nigdy nie był moim prezydentem. Nie szanował ludzi jednakowo , ba nawet często ich nie reprezentował i nie wspierał. Myślę, że i ten artykuł mocno mu podłoży nogę , a on sam zobaczy jak to jest , gdy ludzie się zaczną od niego odwracać. Bo mówić, a robić to dwie różne sprawy.
Redakcjo! Za artykuł o Jarosiewiczu straciliście tylko 5 tys ., jednak zyskaliście godność w moich oczach. Jako mieszkanka nie dopuszczałam taki orgii w bazylice i żałuję, że wstrzymaliscie drugą część, bo dalej chronicie tych , którzy gow..o robią, a żyją ponad stan w tym mieście. A ja żyję z minimalnej i jestem dobrym człowiekiem.Nieprawda. Dzieci i młodzież, które dostały nagrody nie za sport to też należą do jakiejś partii???? Co za bzdury! Się kobieto najsampierw zastanów, co piszesz, a dopiero potem sięgaj do klawiatury.
-
anonim (dU2PdS), 2024-03-22 07:43 Cytuj Zgłoś nadużycie
Większość nagród naciągana. Tylko garstka spośród wyżej wymienionych osób faktycznie promuje Bolesławiec. Szpital niewątpliwie wspiera zdrowie, ale gdzie tu promocja Bolesławca? To są nagrody przyznane w niewłaściwej kategorii.
-
Tina (hjJTD), 2024-03-22 10:51 Cytuj Zgłoś nadużycie
Gratulacje.:)
Reklama
Reklama