Aktualny program Bolesławieckiego Święta Ceramiki w 2024 roku

Dyskusja dla wiadomości: Program – Bolesławieckie Święto Ceramiki 2024.

• Kamil (ejpmX8), 2024-08-04 20:58 Cytuj Zgłoś nadużycie

Ciekawe czy możliwe jest, że będzie drożej niż w tamtym roku? Hmmm. Ceny jak nad morzem Polskim.

• Marmolada (euuLZb), 2024-08-04 21:35 Cytuj Zgłoś nadużycie

A co się stało, że tak nagle nie ma zespołu Dżem? Bez żadnych wyjaśnień, bez informacji że jednak nie będzie?

Papka wyborcza?

• Marmolada (euuLZb) napisał(a):

A co się stało, że tak nagle nie ma zespołu Dżem? Bez żadnych wyjaśnień, bez informacji że jednak nie będzie?

Papka wyborcza?

Jest, jest. W niedzielę o 18:00

• anonim (ALxcLN), 2024-08-04 21:40 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Marmolada (euuLZb) napisał(a):

Papka wyborcza?

Przecież jest "Dżem"

• Marmolada (euuLZb), 2024-08-04 21:48 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ALxcLN) napisał(a):

Przecież jest "Dżem"

Aktualizacja się pojawiła, nie było wcześniej

• anonim (ALxcM2), 2024-08-05 09:18 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Marmolada (euuLZb) napisał(a):

Papka wyborcza?

Ślepy jesteś?

• Marmolada (euuLZb), 2024-08-05 11:09 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ALxcM2) napisał(a):

Ślepy jesteś?

Otóż w rozpisce aktualnego programu nie było Dżemu, został pominięty przez przypadek, niedopatrzenie. Do momentu mojego komentarza nie było go.

Dlatego zapytałem, ponieważ na oficjalnej stronie zespołu Dżem też nie ma w liście koncertów Bolesławca, postanowiłem zapytać czy coś się stało.

Po tym komentarzu administracja zaktualizowała wpis i dodała zespół.

• Reklama

• KaliMatias (ej7Ltj), 2024-08-05 19:49 Cytuj Zgłoś nadużycie

Zapowiada się całkiem fajnie ,dla każdego coś się znajdzie .Zwykle unikam takich spędów bydła ale tym razem spróbuję....Zobaczymy.

• anonim (qnPQO), 2024-08-05 22:22 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Kamil (ejpmX8) napisał(a):

Ciekawe czy możliwe jest, że będzie drożej niż w tamtym roku? Hmmm. Ceny jak nad morzem Polskim.

Możliwe,a nawet pewne

• anonim (qnPQO), 2024-08-05 22:23 Cytuj Zgłoś nadużycie
    KaliMatias (ej7Ltj) napisał(a):

Zapowiada się całkiem fajnie ,dla każdego coś się znajdzie .Zwykle unikam takich spędów bydła ale tym razem spróbuję....Zobaczymy.

A to bydło to chyba ty?

• K (ALxc1D), 2024-08-06 18:41 Cytuj Zgłoś nadużycie

A kiedy gliniada?

• anonim (hjcFm), 2024-08-08 21:56 Cytuj Zgłoś nadużycie
    K (ALxc1D) napisał(a):

A kiedy gliniada?

Ta informacja u konkurencji

• anonim (hjcpZ), 2024-08-15 21:15 Cytuj Zgłoś nadużycie

Gliniada rozpoczyna się 16. 08.2024 o godz 12 do 16 przy Banku obok stawu. Będą rozdawane medale pamiątkowe, myślę, że będzie fajnie dostać taki pamiątkowy medal z 30 rocznicy Świata Ceramiki.

• Mieszkaniec miasta (hjcpZ), 2024-08-16 08:18 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Kamil (ejpmX8) napisał(a):

Byłem na zakupach, kupiłem kilka kubków, są piękne. Ale co mnie zdziwiło że piwo w sklepie kosztuje od 4 do 9 zł, a tu sprzedają po 15 zł, jest to zdzierstwo tak okradać ludzi. Ale nasz naród wszystko potrafi.

• J K (ANuhCG), 2024-08-17 12:22 Cytuj Zgłoś nadużycie

Wczorajsze koncerty były super szkoda tylko że wcześniejsze informacje mówiły że koncert Smolastego o 20 a potem okazało się że o 19

Reklama