DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowy program informacyjny „19.30”. Oglądaliście? Jak oceniacie?
Dyskusja dla wiadomości: Nowy program informacyjny „19.30”. Oglądaliście? Jak oceniacie?.
-
-
Pan jakiś bladziutki…
-
Przynajmniej jadu nie ma. Tyle tylko, ze wyznawcy pis potrzebowali ten jad do zycia i teraz taki lament... Program powstaje w warunkach polowych więc nie dziwią wpadki.
-
Ja oceniam istotne wujowo.
-
Adam (hjJpq) napisał(a):
Pokaż cytatPrzynajmniej jadu nie ma. Tyle tylko, ze wyznawcy pis potrzebowali ten jad do zycia i teraz taki lament... Program powstaje w warunkach polowych więc nie dziwią wpadki.
Jadu już nie ma bo się wylał z drugiej strony, po 8 letnim podjudzaniu odzyskali władzę... a teraz wyciszają. W UE przepchano ustawę o przymusowej relokacji inżynierów z etiopii a w "Polskich" mediach cicho ...zbieg okoliczności?
Fanatyków PO czy PISu nie przekonasz, szkoda tylko tych młodych (poniżej 30-stki) g&^no w życiu widzieli i łykają propagandę (między innymi ten twój jad) jak pelikany. -
Adam (hjJpq) napisał(a):
Pokaż cytatPrzynajmniej jadu nie ma. Tyle tylko, ze wyznawcy pis potrzebowali ten jad do zycia i teraz taki lament... Program powstaje w warunkach polowych więc nie dziwią wpadki.
Nie ma? Czyżby???
-
Adam (hjJpq) napisał(a):
Najpiękniejsza zasada wszystkich idiotów - czego nie wiem, tego nie ma. To też naczelna zasada wyborców nowej władzy...
Tu nie o jad chodzi, to tylko o czym ludziom nie powiedzieć... -
Stara propaganda została zastąpiona nową propagandą... Naród dalej daje się ru.... w ...ę
W cieniu afery przejęcia TVP i gaśnicy, został pchnięty w UE pakt migracyjny... Pozdrawiam świadomych i trzeźwo myślących. -
Komuna wróciła.
-
Ten nowy jakiś dziwny," drętwy", nie dopracowany -jak za komuny!
Oglądałem go z ciekawości , ale więcej tego kanału nie włączę !!! -
Nie wiem ile w tym prawdy ale Białoruś i Rosja zwożą na granicę z Polską emigrantów.
-
L T () napisał(a):
Pokaż cytatTen nowy jakiś dziwny," drętwy", nie dopracowany -jak za komuny!
Oglądałem go z ciekawości , ale więcej tego kanału nie włączę !!!Fakt , nie jest to TV Trwam .
-
Od lat nie używam telewizora. Wyrzuciłam. I mam święty spokój.
-
Tam siedzi taki sam inteligentny redaktorzyna jak ten który zamieścił.ten artykuł na portalu.
-
Nareszcie da się oglądać TVP !