Nowy program informacyjny „19.30”. Oglądaliście? Jak oceniacie?

Dyskusja dla wiadomości: Nowy program informacyjny „19.30”. Oglądaliście? Jak oceniacie?.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pan jakiś bladziutki…

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przynajmniej jadu nie ma. Tyle tylko, ze wyznawcy pis potrzebowali ten jad do zycia i teraz taki lament... Program powstaje w warunkach polowych więc nie dziwią wpadki.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja oceniam istotne wujowo.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Adam (hjJpq) napisał(a):

Przynajmniej jadu nie ma. Tyle tylko, ze wyznawcy pis potrzebowali ten jad do zycia i teraz taki lament... Program powstaje w warunkach polowych więc nie dziwią wpadki.

Pokaż cytat

Jadu już nie ma bo się wylał z drugiej strony, po 8 letnim podjudzaniu odzyskali władzę... a teraz wyciszają. W UE przepchano ustawę o przymusowej relokacji inżynierów z etiopii a w "Polskich" mediach cicho ...zbieg okoliczności?
    Fanatyków PO czy PISu nie przekonasz, szkoda tylko tych młodych (poniżej 30-stki) g&^no w życiu widzieli i łykają propagandę (między innymi ten twój jad) jak pelikany.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Adam (hjJpq) napisał(a):

Pokaż cytat

Nie ma? Czyżby???

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Adam (hjJpq) napisał(a):

Pokaż cytat

Najpiękniejsza zasada wszystkich idiotów - czego nie wiem, tego nie ma. To też naczelna zasada wyborców nowej władzy...
    Tu nie o jad chodzi, to tylko o czym ludziom nie powiedzieć...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Stara propaganda została zastąpiona nową propagandą... Naród dalej daje się ru.... w ...ę
    W cieniu afery przejęcia TVP i gaśnicy, został pchnięty w UE pakt migracyjny... Pozdrawiam świadomych i trzeźwo myślących.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Komuna wróciła.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ten nowy jakiś dziwny," drętwy", nie dopracowany -jak za komuny!
    Oglądałem go z ciekawości , ale więcej tego kanału nie włączę !!!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie wiem ile w tym prawdy ale Białoruś i Rosja zwożą na granicę z Polską emigrantów.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    L T () napisał(a):

Ten nowy jakiś dziwny," drętwy", nie dopracowany -jak za komuny!
    Oglądałem go z ciekawości , ale więcej tego kanału nie włączę !!!

Pokaż cytat

Fakt , nie jest to TV Trwam .

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Od lat nie używam telewizora. Wyrzuciłam. I mam święty spokój.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tam siedzi taki sam inteligentny redaktorzyna jak ten który zamieścił.ten artykuł na portalu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nareszcie da się oglądać TVP !