Nie za dużo na kościoły wierni się złożą na remont
Będą odnawiać kolejne zabytki. Miasto da 820 tys. zł na ten cel
Dyskusja dla wiadomości: Będą odnawiać kolejne zabytki. Miasto da 820 tys. zł na ten cel.
-
-
Czekałem na komentarz pierwszego antychrysta :)
-
Marek (A7wzLk) napisał(a):
Pokaż cytatNie za dużo na kościoły wierni się złożą na remont
dużo mniej niż na te darmowe autobusy, na które nie mam ochoty dopłacać.
-
Dotuje się 2 prywatne dachy na Zwyciestwa i Wojska Polskiego. Kto dostąpił zaszczytu ? Jakies nazwiska?
-
A może tak wszystkim dać dotacje. Jeden musi wziąść kredyt a drugi dostaje za darmo. To jest nienormalne
-
Na ul Piaskowej były budynki zaliczone jako zabytki i ludziom nie pozwolono nic robić. Wysiedlono ich, a budynki rozwalono. Teren sprzedano i teraz stoją nowe współczesne budynki. I to jest właśnie uczciwość i sprawiedliwość.
-
Marek (A7wzLk) napisał(a):
Pokaż cytatNie za dużo na kościoły wierni się złożą na remont
Masz rację, że nie za dużo wierni się złożą na remont, dlatego jest dotacja.
-
Rozumie, ze ciezko chorzy pacjeci beda ratowani przez panow ksiezy i wikariuszy!
Ze ranni z wypadkow zostana przewiezieni wprost na plebanie!Jak mocno trzeba miec wyprany rozum proszkiem IxI, by nie zrozumiec ze NAJDROZSZE JEST RATOWANIE ZYCIA LUDZKIEGO nie pogrzeb!
-
Jeszcze jedno pytanie: Czy szpital na ul. Jeleniogorskiej nie jest czasami zabytkiem?.
-
Kościół w Bolesławcu, był Ewangielickim, przejęty i remontowany.....Pamiętam że ksiądz Bober, bardzo często umorusany i w brudnej sutannie, odprawiał msze przed kościołem. Osobiście pomagałem podczas remontu z wieloma kolegami.
-
kusik niech sam se remontuje dziat ma chajsu
-
W końcu zauważono kościół na Ceramicznej. Najstarsza, piękna i kameralna świątynia tego miasta.