Boleslawiec sportowe miasto,pelne talentow i brak zainteresowania miasta. Moze "Kozak" szepnie cos antysportowemu "guru z ratusza", ze sport w miescie to przyszlosc i wychowywanie przyszlego pokolenia Boleslawca. Mysle, ze mieszkancy miasta zaakceptuja i zaglosuja na rozwoj miasta i kraju a nie powrot do sr-wiecza. Prosze pokazac makiete nowego i juz zakopanego w podziemiach ratusza stadionu w Boleslawcu. Kurde juz prawie uwierzylem!.
Wybory 2019: Kozakiewicz, Czernow, Borys i Baranowska w Bolesławcu
Dyskusja dla wiadomości: Wybory 2019: Kozakiewicz, Czernow, Borys, Baranowska, Bartkowiak w Bolesławcu.
-
-
Mogą sobie towariszczi z peo gestować.
Niestety Pachołków izraelskich Syjonistów nie przeskoczą nawet o tyczce. -
O, przypomnieli sobie o Bolesławcu, a gdzie byli i co zrobili dla bolesławian?
-
Burak (vkVLk) napisał(a):
Pokaż cytatMogą sobie towariszczi z peo gestować.
Niestety Pachołków izraelskich Syjonistów nie przeskoczą nawet o tyczce.zaraz podniosa cene gorzaly, to elektoratu ubedzie...a moze jeszcze kilku zmadrzeje?
-
Bog was opuścił
-
sks w I Ogolniaku mam przeblyski, siatkowka i specjalny sposob chodzenia. Nie wiem czy ja chodze po wlasciwej stronie czy jak lunatyczka. Rozumiesz? Bo chyba nie bylam po wlasciwej stronie podobno te roczniki juz takie sa podobno to udokumentowane.
-
czy ktos wie o programie?
-
jhvfz
-
dlaczego nie wspomniano o kandydatce z Bolesławca?
-
Niech Bolesławiec wrócł do macierzy .Wtedy bedzie inny wybory i inny wyplata
-
PIS-u nie przeskoczą nawet o długiej tyczce!
-
Pierwsze słyszę ze było takie spotkanie...? Niestety zero konkretów. Ciężki będzie przebić rozdawnictwo kasy. Bidny naród nie wie, że bal się w końcu skończy i kasę w zębach oddadzą. To już się dzieje. Z 500 realnie zostało 300...
-
Silna ekipa, hi,hi...A gdzie się ukryła kandydatką z Bolca???
-
Przegrają. Na szczęście.
-
Tylko PiS dla Bolesławca !!!
- 1
- 2