Maleńka, juki i anonim... Hehe może i jestem ograniczony, może mam wyłączony mózg i nie wysokie IQ ale...
...Mam pracę o której wy tylko możecie marzyć, wypłatę na czas plus różne dodatki. Niedługo mogę odejść na emeryturę A wy uważajcie na ciśnienie, bo przed wami jakieś 30 lat pracy jeszcze a z nadciśnieniem będzie ciężko...
Ile lat tepe sztuki jest JW? Czy kiedyś na tej waszej ulicy zastawionej do jazdy slalomem był jakiś poważny wypadek spowodowany przez żołnierza? Nie? A tak jeżdżą jak piraci... S[...]ole... Dobrze że tam już po jednej stronie jezdni stoi zakaz zatrzymywania i postoju, i oby po drugiej postawili taki sam. Jezdnia to nie parking ograniczone młotki a jeśli tego nie rozumiecie no to... Sorry :) taki mamy klimat ;)
Bolesławianin pędził 133 km/h przez Łaziska
Dyskusja dla wiadomości: Bolesławianin pędził 133 km/h przez Łaziska.
-
-
lol (A81GNL) napisał(a):
Pokaż cytatMaleńka, juki i anonim... Hehe może i jestem ograniczony, może mam wyłączony mózg i nie wysokie IQ ale...
...Mam pracę o której wy tylko możecie marzyć, wypłatę na czas plus różne dodatki. Niedługo mogę odejść na emeryturę A wy uważajcie na ciśnienie, bo przed wami jakieś 30 lat pracy jeszcze a z nadciśnieniem będzie ciężko...
Ile lat tepe sztuki jest JW? Czy kiedyś na tej waszej ulicy zastawionej do jazdy slalomem był jakiś poważny wypadek spowodowany przez żołnierza? Nie? A tak jeżdżą jak piraci... S[...]ole... Dobrze że tam już po jednej stronie jezdni stoi zakaz zatrzymywania i postoju, i oby po drugiej postawili taki sam. Jezdnia to nie parking ograniczone młotki a jeśli tego nie rozumiecie no to... Sorry :) taki mamy klimat ;)Ciebie widzę dorabiającego w ochronie w markecie bo tylko do tego się nadajecie
-
A dorobie i w markecie.
DOROBIE tępaku :) czyli mogę a nie muszę :)
Żadna praca nie hańbi... -
Żadna praca nie hańbi wie o tym każdy poseł
-
lol (A81GNL) napisał(a):
Pokaż cytatA dorobie i w markecie.
DOROBIE tępaku :) czyli mogę a nie muszę :)
Żadna praca nie hańbi...Oczywiście. ..tylko pamiętaj kto ci te pieniądze płaci. ..bo raczej państwowe bierzesz...a potem innym miejsca pracy blokujecie bo dorabiacie do emeryturek...ale boli prawda...słabo. ..słabo. ..raczej będziesz musiał dorobić bo emerytury może rocznie co 7zł podniosą. ..ja mam perspektywy przed sobą i podwyżki. ..ty będziesz grzał fotel i telenowele oglądał i promocji w marketach szukał. ..a ja...będę grzać...ale tyle na wczasach...a i jeszcze jedno...nie wyzywać. ..to nieładnie i to też daje potwierdzenie twojej slabosci
-
Miało być ...tyłek....I nie wyzywaj. ..
-
Tak, tak... ja w markecie ty na wczasach... Hehe a później się obudzisz :D
Nie ja zacząłem o braku inteligencji :D
A pieniądze nie śmierdzą skąd by się ich nie dostawało czy to z budżetu czy od prywaciarza ;) -
lol (A81GNL) napisał(a):
Pokaż cytatTak, tak... ja w markecie ty na wczasach... Hehe a później się obudzisz :D
Nie ja zacząłem o braku inteligencji :D
A pieniądze nie śmierdzą skąd by się ich nie dostawało czy to z budżetu czy od prywaciarza ;)No zwłaszcza te państwowe nie śmierdzą co nie???
-
Jeżeli ten koleś reprezentuje przeciętny przeciętny poziom intelektualny pracownikow WP to powinniśmy sie wszyscy bardziej od ruskich bać naszych wojaków. Wstyd mi za Ciebie.
-
juki (qfHJi) napisał(a):
Pokaż cytatJeżeli ten koleś reprezentuje przeciętny przeciętny poziom intelektualny pracownikow WP to powinniśmy sie wszyscy bardziej od ruskich bać naszych wojaków. Wstyd mi za Ciebie.
Kolejny mistrz intelektu. Do szkoły było "pod górkę"?
- 1
- 2