Zderzenie roweru z Renaultem. Rowerzystka z 250-zł mandatem

Dyskusja dla wiadomości: Zderzenie roweru z Renaultem. Rowerzystka z 250-zł mandatem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ty kierowca znajdź blaszkę i jebnij się w czaszkę buraku nie myty

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kierowca , ty kut.fonie obyś nieznalazł sie nigdy w takiej sytuacji jak rodzina i znajomi tej osoby .Ale jeśli dziwnym trafem taka sytuacja sie wydarzy życze ci z całego serca żeby ludzie potraktowali cię dziesiecio krotnie gorzej w opisach i w ich zachowaniu niż ty traktujesz teraz bliskich i znajomych poszkodowanej .Trzym sie i oby los ci sprzyjał paparuchu

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A poza tym kierowca-jej bliscy i znajomi zrobią jak najwiecej aby dziewczyna szybko do zdrowia wruciła ,czego tobie w razie czego nieżycze

• iza (AN0sAj) napisał(a):

Rowerzyści i piesi mają w dupie przepisy ruchu drogowego !!! Myślą,że wszędzie i w każdej sytuacji mają pierwszeństwo ale niestety się mylą i dochodzi do tragicznych zdarzeń. Między Kruszynem a Bolesławcem jest ścieżka rowerowa ale rowerzyści oczywiście podążają jezdnią!!! I to jest jeden z licznych przewinień cyklistów,które można wyliczać w tysiącach.

Pokaż cytat

R A C J A .
    Ja w takich sytuacjach dzwonię pod 997 zanim dojdzie do tragedii. Mimo zamontowanych kamer nie jestem w stanie przeciwdziałać draństwu na drodze. Jeżdżę pojazdami ponad 40 lat bez spowodowanie kolizji na drodze. Każdego, pieszego, zmotoryzowanego, na drodze traktuję bardzo poważnie i jest dla mnie współużytkownikiem. Pozostaje mieć nadzieję że współużytkownik będzie chciał myśleć podobnie.