Wojt mial zawsze parcie na szklo wiec kasa nie wazna byle kamera byla i go filmowala
Po co wójt Dutkowski wydaje ponad 33 000 zł na telewizję?
Dyskusja dla wiadomości: Po co wójt Dutkowski wydaje ponad 33 000 zł na telewizję?.
-
-
Zapytajcie moze o dozynki ostatnie bo pare spraw moze wyjsc na jaw
-
Znam ludzi z Azart Sat i uważam, że robią fajną robotę, ich klienci dostają dobry materiał i dobrze, że mogli sobie zarobić na reklamie gminy. To gmina nie zadbała, by zarchiwizować materiały, by były na tyle ogólne, by je wykorzystywać dłużej, w przyszłości, no i by były ich własnością. W mojej opinii Pani Iwona Przybylska nie zna się na promocji gminy i jej niektóre posunięcia promocyjne - jak to opisane - zrobione zostały bez pomysłu, bez planu i jak sama to powiedziała: bez celu. Co na to wójt? Myślę, ale to tylko moja opinia i mogę się mylić, że zwyczajnie lubi bardzo wystąpić przed kamerami, bo to jest dla mnie jedyne wyjaśnienie tej akurat "akcji promocyjnej".
-
Promocja w mieście jest uzasadniona - nie promuję produktu wśród swoich, którzy już go znają ale wśród obcych, którzy jeszcze nie znają a poznać mogą. Wielu mieszkańców miasta nie wie nawet, że miasto i gmina to dwa odrębne byty. Zatem promocja wśród mieszkańców miasta jest jak najbardziej trafiona. Poza tym małej gminy nie stać na promocję w TV ogólnopolskiej a własnej lokalnej nie ma. Kolejną sprawą jest archiwizacja starych materiałów promocyjnych...po co? Skoro dzisiaj wszystko tak szybko się dezaktualizuje, więc liczą się świeże informacje a nie odgrzewane kotlety sprzed lat. Czy ten artykuł to nie efekt braku zamówień ze strony gminy dla waszego portalu? Śmierdzi to kwaśną konkurencją
-
Artykuł troche niesmaczny, nwet nie dla samego wójta jak dla istotnych. Media powinny się szanować. Kolejny temat to że azart sat nie jest telewizją kablową. Telewizja kablowa należy to UPC a jak się dobrze orientuje UPC ma większy zsięg niżeli tylko miasto
-
A czy aby przypadkiem gmina ostatnie nie zrezygnowała z usług waszej redakcji w temacie promocji? Zemsta tak?
-
(ANx1lQ) napisał(a):
Pokaż cytatA czy aby przypadkiem gmina ostatnie nie zrezygnowała z usług waszej redakcji w temacie promocji? Zemsta tak?
zemsta - nie zemsta - kasa wyrzucona w bloto...
-
(ANx1lQ) napisał(a):
Pokaż cytatA czy aby przypadkiem gmina ostatnie nie zrezygnowała z usług waszej redakcji w temacie promocji? Zemsta tak?
Na całe szczęście urząd gminy zamykają o 15:30 a żaden urzędnik nie jest tak wierny, by pisać po godzinach, chyba, że jakaś inna nagroda go za to czeka. Pozdrawiam Państwa i wiem, że wielu z Was, pracujących w tym urzędzie oraz radnych i mieszkańców ma takie samo zdanie jak my o celach sekretarz gminy i wójta, bo ja rozmawiam z ludźmi. Każdy głos w tej dyskusji jest ważny, warto o tym rozmawiać i jeśli ktoś pod imieniem i nazwiskiem zechce bronić decyzji pani sekretarz i wójta chętnie to opublikujemy. Na pewno ktoś taki się znajdzie. Czekamy.
-
(A8eRzs) napisał(a):
Pokaż cytatPromocja w mieście jest uzasadniona - nie promuję produktu wśród swoich, którzy już go znają ale wśród obcych, którzy jeszcze nie znają a poznać mogą. Wielu mieszkańców miasta nie wie nawet, że miasto i gmina to dwa odrębne byty. Zatem promocja wśród mieszkańców miasta jest jak najbardziej trafiona. Poza tym małej gminy nie stać na promocję w TV ogólnopolskiej a własnej lokalnej nie ma. Kolejną sprawą jest archiwizacja starych materiałów promocyjnych...po co? Skoro dzisiaj wszystko tak szybko się dezaktualizuje, więc liczą się świeże informacje a nie odgrzewane kotlety sprzed lat. Czy ten artykuł to nie efekt braku zamówień ze strony gminy dla waszego portalu? Śmierdzi to kwaśną konkurencją
A po co właściwie mieszkańcom miasta taka wiedza?! Po co pani Kowalskiej z Jana Pawła wiedza, że gmina coś tam zrobiła, po co panu Nowakowi z Asnyka informacja, że wójt się z kimś spotkał na wsi?! Rozumiem promocję na zasadzie, że "mamy świetne tereny pod inwestycje, zapraszamy do osiedlania się u nas itp", ale te programy takie nie są.
Inna rzecz, że archiwizować trzeba wszystko, chociażby do celów rozliczeniowych. A skoro Państwu tak szybko wszystko się dezaktualizuje, to może w ogóle nie ma sensu robić programów? Bo w chwili emisji są już przecież nieaktualne...
Poziom argumentacji na poziomie Pani sekretarz gminy.
-
Pytanie brzmi czy gmina placi temu portalowi czy nie. Jesli nie, a placila, to kiedy przestala placic? I wszystko jasne.
-
(A81GxB) napisał(a):
Pokaż cytatPytanie brzmi czy gmina placi temu portalowi czy nie. Jesli nie, a placila, to kiedy przestala placic? I wszystko jasne.
Takie pytanie może postawić tylko człowiek, który myśli, że za publiczną kasę można kupować milczenie mediów. Żenada z tą sekretarz gminy i jej pomysłami "na promocję". Myslala że jak zapłaci istotnym to nie napisza o jej słabych pomysłach
-
Niezle sobie kalkulowali w Gminie ze wystarczy ze zaplaca mediom i bedzie cisza i nikt nie napisze niczego o takich sprawach. Tematow jest duzo wysatrczy chociazby przywolac chamskie zachowanie niektorych urzednikow jak przychodza klienci zalatwic jakas sprawe
-
(eaPIwZ) napisał(a):
Pokaż cytatTakie pytanie może postawić tylko człowiek, który myśli, że za publiczną kasę można kupować milczenie mediów. Żenada z tą sekretarz gminy i jej pomysłami "na promocję". Myslala że jak zapłaci istotnym to nie napisza o jej słabych pomysłach
A może było tak, że póki płacili to nikt nie pisał?:)
-
Promocja w miejscie jest jak najbardziej celowa. Dużo mieszkańców masta buduje domy w Kruszynie, Dobrej, Łaziskach, Bolesławicach czy Bożejowicach. A nowi mieszkańcy gminy to większe podatki od nieruchomości. Nie wiem w czym problem. Może w tym ze sekretarz nie porafi w ten sposób uzasadnić
-
Ujta, ujta pocałujta w d... wójta! :]