Najpierw było kilkadziesiąt, potem 150, dziś 300. Jak tak dalej pójdzie ciągiem geometrycznym o ilorazie 2, to przy ósmym spotkaniu będzie prawie 10 tys. ludzi :)
300 osób przed sądem w Bolesławcu żądało veta prezydenta Dudy
Dyskusja dla wiadomości: 300 osób przed sądem w Bolesławcu żądało veta prezydenta Dudy.
-
Paweł M. (AN0T43) napisał(a):
Pokaż cytat300 osób z 35000 miasta? Strach się bać.
-
nie ma innych rozrywek w miescie, ludzie chodza na takie spędy z nudów
-
Gdzie nie bywać, kogo nie znać. Lubiłem robić zakupy w meduzie :(
Doktor dermatolożka też mi kilka razy pomogła... jakie to miasto jest czerwone -
Pij melisę (whBD3) napisał(a):
Pokaż cytatPomyliłeś konstytucję z prostytucją.
Chyba masz coś na sumieniu.Mam na sumieniu brak reakcji na tą farsę pod sądem. Siara haha ludzie prawda was wyzwoli :) sąd liczy około 300 pracowników? :)
-
Paweł M. (AN0T43) napisał(a):
Pokaż cytat300 osób z 35000 miasta? Strach się bać.
Kropla drąży skałę
Chociaż w przypadku pis-u prymitywną skamielinę -
A czy ktoś pamieta kiedy ostatni raz w boleslawcu była demonstracja??? Wyciągnięcie wnioski!!!
-
DEZINFORMACJA I BRAK DOKŁADNEJ WIEDZY POWODUJE TAK LICZNE ZGOMADZENIE
-
Artur (ANynuF) napisał(a):
Pokaż cytatGdzie nie bywać, kogo nie znać. Lubiłem robić zakupy w meduzie :(
Doktor dermatolożka też mi kilka razy pomogła... jakie to miasto jest czerwoneArtur,opamiętaj się!
Przez te rządy pis-u będziesz miał grzybicę jeszcze przez 2 lata! -
Krzysztof Gwizdała napisał(a):
Pokaż cytatNajpierw było kilkadziesiąt, potem 150, dziś 300. Jak tak dalej pójdzie ciągiem geometrycznym o ilorazie 2, to przy ósmym spotkaniu będzie prawie 10 tys. ludzi :)
A za kolejnym razem będzie 100 tys. :)))
-
Pokaż cytatLiczyliśmy wszystkie obecnych ludzi przed sądem, dzieci również. Było około 300 osób.
Ci z konk.urencji widzieli podwójnie? Bo podali ze było prawie 500 osób.
-
anonim (hj4e0) napisał(a):
Pokaż cytatCi z konk.urencji widzieli podwójnie? Bo podali ze było prawie 500 osób.
Oni nie pierwszy raz podają niedokładne liczby.
-
Pokaż cytatNajpierw było kilkadziesiąt, potem 150, dziś 300. Jak tak dalej pójdzie ciągiem geometrycznym o ilorazie 2, to przy ósmym spotkaniu będzie prawie 10 tys. ludzi :)
Po dwóch latach rządów PiS liczba zagorzałych, by nie rzec śmiertelnych, przeciwników tej partii wcale się nie zwiększyła. Zwiększył się jedynie stopień ich radykalizmu. Szyderstwo i pogardę w domowym (internetowym) zastąpił wrzask na ulicach.
-
Jakby był Aleksander Kwaśniewski, pewnie by się darli: Cukier, Drożdże, Destylacja!
:) -
Artur (ANynuF) napisał(a):
Pokaż cytatGdzie nie bywać, kogo nie znać. Lubiłem robić zakupy w meduzie :(
Doktor dermatolożka też mi kilka razy pomogła... jakie to miasto jest czerwoneNiestety trzeba się wstydzić za Kruszyn...
-
Ja pierdziu, przyszedłem ze znajomymi zobaczyć te szopkę co odpierdziela ta totalna opozycja, przechodząc ze znajomymi słyszalem jak mowili "brawo młodziez, przyszla protestować" po czym jak była mowa że przyszlismy sie z Was pośmiać to już ta "młodzież" im nie odpowiadała...
Najlpesze jest to że pisały do mnie juz 3 osoby, czy znów pojawie sie na kolejnej manifestacji!! Masakra jakaś!