Dno dna i jeszcze niżej. O ile w poprzednich latach były fajne koncerty, w tym roku zanosi się na totalną katastrofę. Jak dla mnie jedynym wartym uwagi jest tu Michał Szpak. O p.Wyszkoni wolę się wogóle nie wypowiadać.
Znamy wszystkie gwiazdy Dni Ceramiki 2017
Dyskusja dla wiadomości: Znamy wszystkie gwiazdy Dni Ceramiki 2017.
-
-
anonim (AmRyAx) napisał(a):
Pokaż cytatDno dna i jeszcze niżej. O ile w poprzednich latach były fajne koncerty, w tym roku zanosi się na totalną katastrofę. Jak dla mnie jedynym wartym uwagi jest tu Michał Szpak. O p.Wyszkoni wolę się wogóle nie wypowiadać.
Sam jesteś dno Baranie ! Wyszkoni to najwyższa półka polskiej sceny muzycznej. Ale skąd taki prostak (a raczej prostaczka) ma to wiedzieć.
-
Szpak...a kto to to?
-
A ten co Ci opierdzielił wszystkie owoce na działce.
-
A co z tym modelem ?? Miał ponoć być? ?
-
I znów nic dla seniorów. :D
-
W tym roku lepiej niż we Lwówku. Co nie zmienia faktu, że to druga liga jak już ktoś tutaj w komentarzu napisał...
-
Wydaję mi się, żę Lato Agatowe zawsze miało ciekawsze atrakcję i gwiazdy, ale w tym roku to jest dno, ale na tym dnie jest jeszcze muł, i tam jest tegoroczne święto ceramiki i te gwiazdy.
-
Na festynach występują gwiazdy, które nie są w stanie zagrać biletowanej imprezy, bo nikt albo prawie nikt by nie przyszedł. Na suchy chleb dla konia by te gwiazdy nie zarobiły. Samorząd to dla nich idealny pracodawca bo gwiazdeczka nie musi się martwić o frekwencję;(
-
Kocham Bolesławiec i to jak pięknieje ale święto ceramiki, które wraz z dniami miasta stają się dożynkami, to już serio przestaje mnie bawić. Czy ktoś specjalnie chce by to swieto ceramiki sprowadzić do parteru? Gliniada miała okazje wybic miasto - nie ma. Moglyby buc super gwiazdy - patrz repertuat w sobote. Mogłaby być zrobiona lepsza promocja - ja jako mieszkaniec jej nie widze.
Zawsze byłem za Romanem ale rzeczywiście czas zmienić te ekipe łącznie z Lijewską bo tu nigdy juz nic się nie ruszy -
anonim (qf8LK) napisał(a):
Pokaż cytatSam jesteś dno Baranie ! Wyszkoni to najwyższa półka polskiej sceny muzycznej. Ale skąd taki prostak (a raczej prostaczka) ma to wiedzieć.
Zważaj sobie na słownictwo cytuję BARANIE bo nie przypominam sobie żebyśmy byli na Ty.Mam prawo do swojej opinii,a jak bardzo uwiera w oczy takiego "inteligenta"może mnie pocałować w dupę.Dziękuję nie pozdrawiam
-
@@@ (hjNOd) napisał(a):
Pokaż cytatA co z tym modelem ?? Miał ponoć być? ?
Ten model nie może przyjechać bo raz ósmy w swojej karierze przechodzi mutację
-
Rozumiem, że system jest już nastawiony tak, żeby Wyszkoni wygrała.:/ no cóż - jak u mnie była to ja i nie tylko ja jechaliśmy 400 km na Szpaka. Ale przecież system wie lepiej ehhhh :(
-
Krzysztof Gwizdała napisał(a):
Pokaż cytatNie narzekajcie, tylko odczekajcie 3 godziny. Proste. A potem przeproście.
Weszłam tam po raz pierwszy i nie przyjęło mi głosu. Dlaczego mam czekać trzy godziny? To jakiś żart?
-
fanka Michała Szpaka (1yo0Y) napisał(a):
Pokaż cytatRozumiem, że system jest już nastawiony tak, żeby Wyszkoni wygrała.:/ no cóż - jak u mnie była to ja i nie tylko ja jechaliśmy 400 km na Szpaka. Ale przecież system wie lepiej ehhhh :(
Nie po raz pierwszy są takie cyrki z głosowaniami . Ciekawe dlaczego zawsze jak jest tam Michał Szpak. Czyżby komuś się nie podobało że "tam gdzie jest Szpak to inni przegrywają" jak mawia Maryla Rodowicz?