Kto taką imprezę robi w niedzielę. Porażka. Czy sobota nie była by lepszym terminem?
Znamy program Pečenicy 2023. Gwiazdą Don Vasyl!
Dyskusja dla wiadomości: Znamy program Pečenicy 2023. Gwiazdą Don Vasyl!.
-
-
Gosciszow brawo, można zorganizować piękną imprezę i z pięknymi zespołami, tylko nie wiem dlaczego tak ciężko coś zrobić w naszym mieście, zespół cyganski Don Wasyla, byłby pięknym prezentem dla mieszkańców Bolesławca. Brawo dla Gosciszowa.
-
Boga mi ale będzie się działo
-
A rzut bronami na odległość o której godzinie?
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatA rzut bronami na odległość o której godzinie?
A o której Ty przyjeżdżasz?
-
o, i na swiniaka pojade, a bolec niech sie chowa ze swoimi pseudoimprezami
-
Niedziela? Dlaczego tylko niedziela, kiedyś zaczynało się w piątek. Wszystko schodzi na psy.
-
Don Kichot (AE7IRT) napisał(a):
Pokaż cytatA o której Ty przyjeżdżasz?
No jak bronami będziecie rzucać.
-
Kolo (hjq2h) napisał(a):
Pokaż cytatNiedziela? Dlaczego tylko niedziela, kiedyś zaczynało się w piątek. Wszystko schodzi na psy.
Ze względu na inflację nie stać już dużo ludzi gościć się cały weekend.
-
Lzs () napisał(a):
Pokaż cytatBoga mi ale będzie się działo
Boga ci.
-
anonim (hjcCJ) napisał(a):
Pokaż cytatGosciszow brawo, można zorganizować piękną imprezę i z pięknymi zespołami, tylko nie wiem dlaczego tak ciężko coś zrobić w naszym mieście, zespół cyganski Don Wasyla, byłby pięknym prezentem dla mieszkańców Bolesławca. Brawo dla Gosciszowa.
Mamy w Ratuszu swoich cyganów,Gaduła nam nie potrzeba.
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatKto taką imprezę robi w niedzielę. Porażka. Czy sobota nie była by lepszym terminem?
Nie. Mniej chlania będzie:)
-
Lzs () napisał(a):
Pokaż cytatBoga mi ale będzie się działo
O widzę że jakiś swojak
-
JP3 (ANymo9) napisał(a):
Pokaż cytatNie. Mniej chlania będzie:)
500+ bierzemy to i wypijemy do cna wszystko
-
Morze prezydent Bolesławca i jego cała świta mocherowych beretów zobaczą jak się organizuje imprezy plenerowe i poproszą organizatorów z gosciszowa tu pełen szacun o organizowanie dni Bolesławca bo do tej pory to były same poraszki beż większego zainteresowania mieszkańców .pozdrawiam
- 1
- 2