A gdzie zagrają Raciborowice?;)
Trzy kluby z powiatu bolesławieckiego zagrają w klasie okręgowej w sezonie 2023/2024
Dyskusja dla wiadomości: Trzy kluby z powiatu bolesławieckiego zagrają w klasie okręgowej w sezonie 2023/2024.
-
Kibic (wo9UW), 2023-07-04 12:52 Cytuj Zgłoś nadużycie
-
Wojciech (hjczF), 2023-07-04 13:02 Cytuj Zgłoś nadużycie
A byłem pewien że raciborowice kupią awans,brawo ozpn szacun dla was
-
Jimi, 2023-07-04 13:08 Cytuj Zgłoś nadużycie
Raciborowice powinny mieć hymn. Proponuję intro z Kazika - "Na mojej ulicy" (zobacz teledysk)
-
Gienek (vkDYN), 2023-07-04 13:10 Cytuj Zgłoś nadużycie
W przyszłym sezonie spotkamy się z BKS jak spadnie.
-
Rudy (hjcg9), 2023-07-04 13:14 Cytuj Zgłoś nadużycie
Ponoć już Grzegorz Bartczak nie jest zawodnikiem raciborowic. Ciecia pana pitery go zniechęcily. Z motyką na słońce ktoś poleciał i ustala trenerowi skład.powodzenia
-
Xxuul47 (AKPEme), 2023-07-04 14:55 Cytuj Zgłoś nadużycie
O a gdzie Raciborowice już siedzą cicho! Tacy byli cwani co to nie oni porażka hi hi.
-
Kibic, 2023-07-04 15:29 Cytuj Zgłoś nadużycie
Im więcej od nas drużyn tym lepiej! Fajnie że piłka w powiecie fajnie się rozwija
-
Fan (wo97y), 2023-07-04 16:30 Cytuj Zgłoś nadużycie
Gienek to tylko twoje mazenie pajacu ,ha ha
-
Ferdek (vZxuw), 2023-07-04 18:42 Cytuj Zgłoś nadużycie
Muj Boże,już w sobotę 12 sierpnia nie wiem czy się załapię na jakiś mecz
-
Realista, 2023-07-04 19:06 Cytuj Zgłoś nadużycie
GKS Raciborowice niestety nie da rady nawet 4 ligi nie dadzą rady ogarnąć ! Zobaczycie
-
Gienek (vkDYN), 2023-07-04 20:07 Cytuj Zgłoś nadużycie
Fan (wo97y) napisał(a):
Pokaż cytatGienek to tylko twoje mazenie pajacu ,ha ha
Przekonasz się buraku
-
Obserwator (qfHei), 2023-07-05 05:59 Cytuj Zgłoś nadużycie
To że Raciborowice nie awansowały w tym sezonie, nie ozmacza już że koniec walki o awans kilka klas rozgrywkowych wyżej. Nie wszystkim się udawało odrazu wygrywać odrazu wygrywać, czy to w sporcie indywidualnym, czy drużynowym! Jeszcze gęba się zamknie tym niedowiarkom za pare lat. A ten kto jest w temacie sam wie dobrze, że kasa się nie skończy w klubie, ponieważ została założona spółka. Co za tym idzie pieniądze inwestowane z podatku będą przeznaczane na klub. Pitera musiał by zamknąć firme transportową, żeby pieniądze się skończyły dla klubu. A nic na to nie wskazuje, ponieważ firma dobrze prosperuje. Jestem z Bolesławca, i sam im kibicuje, chociaż nie mam do nich wielkiego sentymentu, ale dobrze że jest klub który ma cele, marzenia, i fundusze na ich realizacje. Może nie Ekstraklasa, ale 1, lub 2 liga za pare lat jest całkiem możliwa. Jeszcze ci co tak plują jadem, sami będą jeździli na mecze do Raciborowic!
-
anonim (dzg2uC), 2023-07-05 22:15 Cytuj Zgłoś nadużycie
Powodzenia
-
anonim (vk26u), 2023-07-06 11:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
Twardy wycofa się z klasy okręgowej jak wojsko będzie wysyłane na granicę z Białorusią. Oni mają marną ławkę rezerwowych i znowu OZPN przymknie oko i zaczną od A klasy. Kto wtedy będzie śmiał się z kogo. Raz już tak było, inne kluby musiały wycofać się, ponieważ zawodnicy przestali już nawet jeździć na mecze i nie mieli kim grać to spadli 2 klasy niżej, a do Twardego był ukłon ze strony OZPN i zaczęli klasę niżej. Wszyscy nie jeździli na granicę, ale nie było paru podstawowych zawodników i wycofali swoja drużynę z klasy okręgowej. Jak to szybko zapomnieli w Świętoszowie.
Reklama