Podczas Festiwalu Tatarów Szef Kuchni przygotował specjalne menu, które zadowoli zarówno wielbicieli tradycji, jak i amatorów nowoczesnych kulinarnych interpretacji. Znajdziesz tu tatara z polędwicy wołowej, wykwintną wersję z dziczyzny, delikatnego tuńczyka oraz oryginalną, wegetariańską propozycję z buraka i awokado. Każde danie zostało skomponowane z najwyższej jakości składników, by zachwycić nawet najbardziej wymagających Gości.
Winestone od lat spełnia najśmielsze marzenia swoich Gości, tym razem serwując najwyższej klasy mięso siekane przez samego Szefa Kuchni, w połączeniu z wyselekcjonowanymi dodatkami. Jeśli przepadasz za orientalnymi smakami świeżej ryby w towarzystwie wasabi lub tatara z grubo siekanej dziczyzny z wyrafinowanym olejem truflowym. Jeśli pociekła Ci właśnie ślinka, to wydarzenie jest dla Ciebie.
Dla podkreślenia smaku możesz dobrać pieczywo na zakwasie lub kieliszek czegoś mocniejszego – to doskonałe uzupełnienie tej kulinarnej przygody.
Nie przegap tej wyjątkowej okazji! Rezerwacje są już otwarte – zarezerwuj stolik i skosztuj tatara w mistrzowskim wydaniu.
Data: 30 stycznia – 2 lutego
Lokalizacja: Winestone Bolesławiec, plac Popiełuszki 2
Rezerwacje: 573 207 972