materiał promocyjny

Festiwal Owoców Morza już od dzisiaj!

Danie restauracji Winestone
fot. Restauracja Winestone Można już powiedzieć, że trochę kultowy Seafood Festiwal w Winestone Bolesławiec startuje dzisiaj, od 15:00.
istotne.pl 4 winestone

Reklama

W aktualnej, lutowej edycji Szef Kuchni Łukasz Leszczynowicz znajdziecie dużo krewetek w nowych odsłonach, będą mule i małże św. Jakuba, oczywiście nie zabraknie również propozycji rybnej, której nie zjecie nigdzie w mieście.

Pełne menu na festiwalowe dni poniżej:

  • krewetki z patelni z mulami, chorizo i ziemniakami w sosie pomidorowym,
  • burger z krewetkami w tempurze, sosem mango&curry, batatem, majonezem z wędzonej papryki, serem tallegio,
  • małże św. Jakuba na puree z kukurydzy i coulis malinowym,
  • bisque na wywarze homarze z krewetkami i bagietką,
  • stek z miecznika na risotto,
  • kilogramowa uczta muli.

Festiwal trwa od dzisiaj do soboty.

Stoiliki zarezerwujecie pod numerem +48 573 207 972.

Dania Festiwalowe możecie zamawiać również na wynos i z dostawą (dostawy realizujemy do g. 19:30) na stronie: winestoneboleslawiec.pl

Menu Festiwalu MorzaMenu Festiwalu Morzafot. Restauracja Winestone
Danie restauracji WinestoneDanie restauracji Winestonefot. Restauracja Winestone

Reklama