W aktualnej, lutowej edycji Szef Kuchni Łukasz Leszczynowicz znajdziecie dużo krewetek w nowych odsłonach, będą mule i małże św. Jakuba, oczywiście nie zabraknie również propozycji rybnej, której nie zjecie nigdzie w mieście.
Pełne menu na festiwalowe dni poniżej:
- krewetki z patelni z mulami, chorizo i ziemniakami w sosie pomidorowym,
- burger z krewetkami w tempurze, sosem mango&curry, batatem, majonezem z wędzonej papryki, serem tallegio,
- małże św. Jakuba na puree z kukurydzy i coulis malinowym,
- bisque na wywarze homarze z krewetkami i bagietką,
- stek z miecznika na risotto,
- kilogramowa uczta muli.
Festiwal trwa od dzisiaj do soboty.
Stoiliki zarezerwujecie pod numerem +48 573 207 972.
Dania Festiwalowe możecie zamawiać również na wynos i z dostawą (dostawy realizujemy do g. 19:30) na stronie: winestoneboleslawiec.pl