Specjalny degustacyjny wieczór odbędzie się w czwartek, 30 września, od g. 19:00. W ramach kolacji komentowanej, na której będzie można dowiedzieć się dużo ciekawostek o stekach, czym się różnią, jak je przygotować oraz jak łączyć z winem, spróbujemy każdego ze steków – Szef Kuchni będzie je serwował przy gościach. Dopełnieniem kolacji będzie wyselekcjonowane wino.
Jeśli nie macie jeszcze planów jak celebrować Dzień Chłopaka to rezerwujcie stolik! Liczba miejsc ograniczona – cena kolacji z winem – 199 zł/os.
Rezerwacji możecie dokonać pod numerem +48 573 207 969
Dla tych, którzy uwielbiają dobrą wołowiną i czwartkowa degustacja to za mało będą mieli możliwość zamówienia steka ze specjalnego menu przez cały weekend tj. od piątku do niedzieli.
Więcej informacji znajdziecie na fanpage Winestone Bolesławiec na Facebooku.