Festiwal owoców morza, który cykliczne organizuje restauracja na Placu Popiełuszki, będzie obchodził już 5 edycję. W każdej mogliście spróbować klasyków jak i dań rzadziej spotykanych. I tym razem nie będzie inaczej.
Jeśli macie okazje i wolny wieczór w najbliższych dniach, bierzcie od razu telefon i rezerwujcie stolik.
W festiwalowym menu znajdziecie:
- burgera z krokodylem,
- żabnicę w veloute rybnym i czarnymi gnocchami,
- makaron z kalmarami nadziewanymi cukinią, papryką i oliwkami,
- tatara z ośmiornicy,
- krewetki w sosie winno-maślanym,
- sałatkę z przegrzebkami.
Wszystkie dania możecie również zamówić na wynos i z dostawą!
Zaglądajcie również na fanpage WinestoneBoleslawiec na Facebooku oraz na winestoneboleslawiec.pl
Winestone Boleslawiec
Plac Popiełuszki 2
tel. +48 573 207 972