Do oferty trafiły właśnie dwa nowe burgery – Big Balls wypełniony kulkami serowymi i Onion z krążkami cebulowymi. Obie propozycje zawierają jeszcze obowiązkowe stripsy, rukolę i pomidora. Całości smaku dopełnia zaś oryginalny wybór sosów – żurawina i majonez. Propozycja dla prawdziwych kurczakowych wyjadaczy!
– Mamy zimę, więc tym razem postawiliśmy na coś, co silnie rozgrzewa serca klientów – mówi Przemysław Ogłoziński, manager restauracji Chilli Mili. – Cheese Balls i Onion Rings to chętnie zamawiane dodatki w naszej restauracji. Nie mogą równać się z frytkami, ale ich sprzedaż stale rośnie. Upgrade burgerów właśnie o te produkty to nie lada atrakcja dla chillimaniaków – dodaje.
Nowe burgery pozostaną w menu Chilli Mili do 30 stycznia 2022 roku. W ich skład wchodzą:
- Big Balls Burger: 3 x cheese balls, chrupiący kurczak, pomidor, rukola, żurawina i majonez
- Onion Burger: 3 x onion rings, chrupiący kurczak, pomidor, rukola, żurawina i majonez
Zimowe burgery w cenie 21 zł (30 zł w zestawie z frytkami i dolewką napojów bez limitu) dostępne są na miejscu, na wynos i na dowóz.
KONTAKT
Chilli Mili zlokalizowane przy ul. Prusa 16/18 lok. 15
Lokal otwarty jest codziennie w godzinach 11:00-21:00, w piątki i soboty do 22:00, a w niedzielę od 12:00 do 21:00.