Już od czwartku, 21 października, znowu zaleje Was fala najlepszych owoców morza w mieście.
CO TYM RAZEM BĘDZIECIE MOGLI ZJEŚĆ?
- Czarny makaron z przegrzebkami w sosie winno-maślanym,
- Domowa maślana buła ze stekiem z tuńczyka,
- Pieczona dorada na puree dyniowym z sałatką z cytrusów i kompresowanym melonem,
- Zupa laksa na mleku kokosowym z krewetką, dorszem i mulami,
- Krewetki w aromatycznym sosie winno-maślanym z grzanką.
Przygotujcie się na seafoodową ucztę.
Rezerwacje stolików: +48 573 207 972
Więcej info znajdziecie na fanpage Winestone Bolesławiec.
Pamiętajcie również o piątkowym wieczorze w rytmach Latino w Bowling Bolesławiec. Szczegóły i rezerwacje pod numerem +48 573 207 969 i na fanpage Bowling Bolesławiec.