Co będziecie mogli zamówić?
- ostrygę zapiekaną z masłem i parmezanem z sosem mignonette,
- tatar z przegrzebka z mango, kawiorem i majonezem wasabi,
- smażone aterynki z sosem aioli,
- okonia morskiego pieczonego w całości z sosem pomarańczowym oraz risotto z mini brokułami,
- kamień owoców morza dedykowany dla 3-4 osób – grillowane krewetki argentyńskie, grillowany kalmar, omółki w sosie maślano-winnym, żabnica w tempurze, salsa z grillowanego ananasa i sos mango&chilli,
- krewetki w tempurze z frytkami i sosem aioli,
- homar smażony na maśle z sosem buerre blanc, ziemniakami z pieca i sałatką ze świeżych cytrusów.
Mało? Dodatkowo jeśli zamówicie dowolne danie festiwalowe możecie skorzystać z promocji BĄBELKI NO LIMIT – pijesz ile chcesz!
Rezerwujcie stoliki już teraz +48573207972
Więcej info na fanpage Winestone Boleslawiec.