Jakiś czas temu w podbydgoskiej miejscowości policja zabezpieczyła ponad półtorej tony nielegalnie wyprodukowanego mięsa do kebabów oraz 200 kg surowego mięsa. Jak się okazuje osoba odpowiedzialna za całe zamieszanie współpracowała z jednym z częstochowskich lokali. Pan Tomasz zaopatrywał w "towar" restaurację "Prawilny Kebson Częstochowa". Po wybuchu afery, właścicielka miejsca zerwała współpracę, ponieważ mięso nie odpowiadało ich oczekiwaniom, a w dodatku pochodziło z nielegalnej produkcji.
czy to coś w Bolesławcu -to pochodzi z tamtąd??. jakoś dziwnie -Prawilny - co to takiego ??
prawilny kebab
-
Jerzy (AFIN4M), 2025-04-14 19:40 Cytuj Zgłoś nadużycie
-
anonim (qnPmB), 2025-04-14 20:07 Cytuj Zgłoś nadużycie
dlaczego kebab "turecki"?
bo psu bylo Abdul!
Reklama