Więcej i częściej takich akcji potrzeba.
Jechał w terenie zabudowanym z prędkością ponad 100 km/h
Dyskusja dla wiadomości: Jechał w terenie zabudowanym z prędkością ponad 100 km/h.
-
-
z tej gorki zmierzyc predkosc to tszeba byc prawdziwym policjantem
-
To zapewne jest tam z górki od strony Brzeźnika. Po lewe i prawej stronie jeszcze las, a już tablica teren zabudowany. Policjanty lubią takie miejscówki o "wielkim zagrożeniu"......
-
łapanki (AN0oE5) napisał(a):
Pokaż cytatTo zapewne jest tam z górki od strony Brzeźnika. Po lewe i prawej stronie jeszcze las, a już tablica teren zabudowany. Policjanty lubią takie miejscówki o "wielkim zagrożeniu"......
Miejsce miejscem, ale władować się na taką prędkość w dzisiejszych czasach w zabudowanym, to nie wiem co trzeba mieć w głowie...
-
Zapraszam na most w Świętoszowie, najlepiej w dzień powszedni o godzinie 6.00. Wystarczy jedna godzina pracy dwóch policjantów, ale takich, którzy chcą coś wnieść w poprawę bezpieczeństwa.
W jedną godzinę odbierzecie dziesiątki praw jazdy !!!!
Każdy to widzi i każdy wie co się dzieje na drogach powiatu.
Koniec medialnego picowania tylko do roboty, ponieważ na drogach powiatu bolesławieckiego jest tragedia !!!! -
irax napisał(a):
Pokaż cytatZapraszam na most w Świętoszowie, najlepiej w dzień powszedni o godzinie 6.00. Wystarczy jedna godzina pracy dwóch policjantów, ale takich, którzy chcą coś wnieść w poprawę bezpieczeństwa.
W jedną godzinę odbierzecie dziesiątki praw jazdy !!!!
Każdy to widzi i każdy wie co się dzieje na drogach powiatu.
Koniec medialnego picowania tylko do roboty, ponieważ na drogach powiatu bolesławieckiego jest tragedia !!!!Ostatnio stali w lesie przy zjeździe na Ławszowa ;) wyprzedził mnie przedstawiciel :D ja miałem 90 a on tylko bzium... I wpadł :(
-
Czesław (qWAAR) napisał(a):
Pokaż cytatMiejsce miejscem, ale władować się na taką prędkość w dzisiejszych czasach w zabudowanym, to nie wiem co trzeba mieć w głowie...
Haha,bo jesteś upośledzona
-
anonim (AN0G0W) napisał(a):
Pokaż cytatHaha,bo jesteś upośledzona
Ma w głowie normalnie,a nie jak wy debile i szczepionkowcy,i tak nie długo pójdziecie do piachu
-
A mógł jechać 200
-
anonim (AN0G0W) napisał(a):
Pokaż cytatMa w głowie normalnie,a nie jak wy debile i szczepionkowcy,i tak nie długo pójdziecie do piachu
oj zajechało konfederacją. Nie strasz nie strasz bo się ze...asz. Obyś pierwsza piachu nie posmakowała.
-
Zapraszamy do Milikowa i Gosciszowa rano i po południu