Dwa miesiące do wyborów samorządowych, akcja mosty na Bobrze po raz 5 start.
Dwa nowe mosty na Bobrze. Umowa może jeszcze w tym kwartale, finał w 2026 r.
Dyskusja dla wiadomości: Dwa nowe mosty na Bobrze. Umowa może jeszcze w tym kwartale, finał w 2026 r..
-
-
Ja już to słyszę od 50 lat . Weźcie się i zróbcie oczywiście przed wyborami ruszy ostro praca .
-
Może wbicie łopaty przez Romana? Uroczystość może być podobna do tej gdy rozpoczynano budowę bloku operacyjnego, którego fundamenty straszą do dziś.
-
Oby nie było tak , jak z budową dworca PKP . A tak na marginesie , to Via Karpatia wybudowano prawie całą . W ile ,8 lat z pozwoleniami ? A tu cyrk wieloletni . Ronda turbinowe , coś już gdzieś miało być .I co ? Powodzenia !
-
Centrum przesiadkowe - nie ma
Nowy blok operwcyjny - tylko kikut sterczy
Teraz most na Bobrze.
Ciekawe co na kolejne wybory, powoli koncza sie tematy ;] -
Co za głupoty mosty potrzebne są na Renie
-
do tego centrum handlowe widmo, plac na Zgorzeleckiej przekręt, TBS znikające bo deweloper kupil dzialke od miasta, wiezowce gdzie miało ich tam nie być, mosty i baseniki wielkości kałuzy, do tego kilka muzeów i żyć nie umierać ...a kolumbaria budują na potęgę.....
-
Niemcy nie wydali zgody
-
może czas na zmiany ? na świeżych ludzi z pomysłem i duchem czasu prawdziwych Bolesławian . Pokładki , chwojniccy i tak wymieniać w nieskończoność nie czas świeży powiew normalności ?
-
TO JESTEM KIELBASA WYBORCZA!!!!!!
-
Zmiany!!! Nowe pokolenie - młodsi powinni otrzymać szansę.
-
Most zbudowany za Niemców jest bardzo dobry, ale trzeba go zburzyć i postawić nowy, żeby po paru latach robić remont i tak w kółko. Niech ten zostanie, a wybudować drugi dla miasta, ale żeby był super. Tylko u nas wszystko robi się nie tak. Każdy robi co chce. Zobaczymy jak będą wyglądać budowane baseny, stadion miejski, itp. Czas pokaże.
-
Piotr Roman dalej kłamie i oszukuje .
-
anonim (hjcMV), 2024-02-09 17:02
Cytuj Zgłoś nadużyciedo tego centrum handlowe
widmo,
plac na Zgorzeleckiej
przekręt,
TBS znikające bo deweloper
kupil
dzialke od miasta,
wiezowce
gdzie miało ich tam nie być,mosty i baseniki wielkości kałuzy,
do tego
kilka muzeówi żyć nie umierać ...
a kolumbaria budują na potęgę..... „dodam jeszcze dwa wyburzone obozy
na Orlej i Staroszkolnej . -
Utuu (vZiem) napisał(a):
Pokaż cytatTO JESTEM KIELBASA WYBORCZA!!!!!!
Wystepujacego w czerwonych portkach niczym w cyrku
- 1
- 2