Uwierzył w szybki zarobek. Stracił blisko 9 000 zł

Dyskusja dla wiadomości: Uwierzył w szybki zarobek. Stracił blisko 9 000 zł.

• Olek (AE7TxO), 2023-09-13 08:26 Cytuj Zgłoś nadużycie

W sumie dobrze teraz facet nie ma żadnych problemów , nie martwi się o kasę , i tak leżała na koncie bezczynnie . Ja im nawet nie współczuję tylko się zastanawiam skąd tacy ludzie mają tyle siana .

• Andy (qW9PY), 2023-09-13 08:31 Cytuj Zgłoś nadużycie

Co za naiwny facet.
    Ja mam więcej szczęścia. Napisała do mnie miliarderka z Dubaju że nie ma komu zostawić majątku po sobie a jest umierająca. Proszę sobie wyobrazić że wybrała mnie na spadkobiercę. Muszę tylko zapłacić 20000 USD na koszty związane z prawnikami i majątek będzie mój. Idę na pocztę żeby zrobić przelew

• anonim (hjce4), 2023-09-13 09:00 Cytuj Zgłoś nadużycie

Głupich ludzi trzeba leczyć, nikt nic nie daje za darmo, żeby coś mieć uczciwie, to trzeba ciężko pracować. A oszustów i ludzi, którzy kradną, właśnie taka sprawiedliwość czeka. Łatwo przyszło, łatwo poszło.

• rebelll (A7l2Kk), 2023-09-13 09:15 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Olek (AE7TxO) napisał(a):

W sumie dobrze teraz facet nie ma żadnych problemów , nie martwi się o kasę , i tak leżała na koncie bezczynnie . Ja im nawet nie współczuję tylko się zastanawiam skąd tacy ludzie mają tyle siana .

Ja ci odpowiem skąd, bo pracują, wystarczy 2 mc w BRD popracować odłożyć miesięcznie 1000e, masz w sumue 2000 a to jest prawie 9k pln.
    Proste ?
    A skąd masz te domy w Kruszyn City, część z kredytów i jedzenia chleba ze smalcem, a część z emigracji, część z biznesu.

• anonim, 2023-09-13 09:31 Cytuj Zgłoś nadużycie

Efekt chciwości!

• anonim (ArePpl), 2023-09-13 10:59 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (hjce4) napisał(a):

Głupich ludzi trzeba leczyć, nikt nic nie daje za darmo, żeby coś mieć uczciwie, to trzeba ciężko pracować. A oszustów i ludzi, którzy kradną, właśnie taka sprawiedliwość czeka. Łatwo przyszło, łatwo poszło.

po co leczyc? i to na nasz koszt??
    utylizowac!

• Stary (A5MtyS), 2023-09-15 06:39 Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj tam, był szybki zarobek , tylko nie doprecyzował czyj....

• Stary (A5MtyS), 2023-09-15 06:40 Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj tam, był szybki zarobek , tylko nie doprecyzował czyj....

Reklama