Studniówka 2024 uczniów i uczennic Zespołu Szkół Budowlanych w Bolesławcu

Dyskusja dla wiadomości: Studniówka 2024 uczniów i uczennic Zespołu Szkół Budowlanych w Bolesławcu.

• Klk (dRjyMj), 2024-01-12 22:15 Cytuj Zgłoś nadużycie

Dla mnie studniówka powinna być w szkole, która jak przyszli maturzyści powinna być ubrana odświętnie. No i super jakby chociaż przez chwilę zagrał szkolny zespół. A tak to studniówka jest jak wesele, ale bez pary młodej. Wszystkim życzę powodzenia:)

• x (ePu1ku), 2024-01-13 09:19 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Klk (dRjyMj) napisał(a):

Dla mnie studniówka powinna być w szkole, która jak przyszli maturzyści powinna być ubrana odświętnie. No i super jakby chociaż przez chwilę zagrał szkolny zespół. A tak to studniówka jest jak wesele, ale bez pary młodej. Wszystkim życzę powodzenia:)

ciekawe jak mieli zrobić studniówkę na tyle osób na małej jednej sali? życzę szybkiego powrotu do zdrowia

• aidil (AE7k4m), 2024-01-13 12:34 Cytuj Zgłoś nadużycie

Pięknie wykonany polonez...100 dni do matury szybko minie.Życzę młodzieży efektywnych przygotowań do egzaminu maturalnego i przede wszystkim zdania matury.

• Ola (hjJod), 2024-01-13 13:36 Cytuj Zgłoś nadużycie

Super . Aż mi sie łezka w oku zakręciła ile lat temu była moja studniówka ... mile wspomnienie .

• anonim (AN0ONX), 2024-01-13 13:48 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Klk (dRjyMj) napisał(a):

Budowlanka nie ma sali gimnastycznej, to coś, co pełni jej funkcję, nie jest wielkości salonu w niektórych domach.

• anonim (hjJMR), 2024-01-13 14:54 Cytuj Zgłoś nadużycie

Pięknie wykonany polonez wszyscy pięknie się prezentują, życzę wszystkim zdania matury i zdania egzaminów na wyższe studia. Wspaniała szkoła.

• anonim, 2024-01-13 15:24 Cytuj Zgłoś nadużycie

"Szewc bez butów chodzi".Budowlańcy dawno powinni wybudować sobie salę gimnastyczna z prawdziwego zdarzenia.Coś dyrekcja słabo działa w tym kierunku.Pięknie wykonany polonez.
    Młodzieży życzę powodzenia na maturze.

• Reklama

• pero, 2024-01-13 18:19 Cytuj Zgłoś nadużycie

Smuci tylko ilość uczniów. 9 osób i to ma być klasa maturalna. Jak ja chodziłem do I LO to było nas 7 klas a w każdej ok 24-25 osób.

• Mieszkaniec miasta (hjJMR), 2024-01-13 21:05 Cytuj Zgłoś nadużycie

Pero źle liczysz, bo tańczył tylko Pan dyrektor szkoły i jeden nauczyciel, reszta to byli uczniowie klas maturalnych. Pięknie tańczyli i pięknie się prezentują. Brawo, życzę udanej matury.

• Xyz (ekhLs7), 2024-01-13 21:39 Cytuj Zgłoś nadużycie
    pero () napisał(a):

Smuci tylko ilość uczniów. 9 osób i to ma być klasa maturalna. Jak ja chodziłem do I LO to było nas 7 klas a w każdej ok 24-25 osób.

Może i było 9klas...ale ta w czerwonej sukni z drugiego zdjęcia :) ehh ;)

• Gościu, 2024-01-14 06:12 Cytuj Zgłoś nadużycie

Piękne chwile, zapewne będą długo wspominane przez uczestników. Szkoda tylko, że oni wszyscy są tacy poważni, brakuje uśmiechów na tych ładnych buziach :)

• Helena S.K. (A8svkS), 2024-01-14 16:50 Cytuj Zgłoś nadużycie

GRATULACJE dla młodzieży i Grona pedagogicznego. Pięknie wykonany nasz narodowy taniec -Łezka w oku.

• anonim (qnPMw), 2024-01-15 07:28 Cytuj Zgłoś nadużycie

Bardzo ładnie im to wyszło, fakt. Dziewczyny pięknie w tych sukniach wyglądają.

• anonim, 2024-01-15 14:25 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Gościu () napisał(a):

Piękne chwile, zapewne będą długo wspominane przez uczestników. Szkoda tylko, że oni wszyscy są tacy poważni, brakuje uśmiechów na tych ładnych buziach :)

Może tęskno im za ministrem Czarnkiem?

• ..., 2024-01-15 14:42 Cytuj Zgłoś nadużycie

w czerwonym ładna

Reklama