Film „Kim jest Adrian?” nominowany do nagrody SGL LOCAL PRESS 2023

Dyskusja dla wiadomości: Film „Kim jest Adrian?” nominowany do nagrody SGL LOCAL PRESS 2023.

• anonim (e3JrNT), 2024-03-19 18:59 Cytuj Zgłoś nadużycie

Gratulacje! Czekamy na kolejna część

• anonim (wo9N9), 2024-03-19 19:11 Cytuj Zgłoś nadużycie

Gratulacje dla p. Grażynki i Krzysia jesteście super

• Zyga (euIkJW), 2024-03-19 19:20 Cytuj Zgłoś nadużycie

I To mnie szokuje ze Biskupi mimo oficjalnych skarg nie reagowali na to co się działo na plebani przy kościelnej a gdy już zrobilo sie gorąco nie ukarano ks.Jorosiewicza tylko dano mu kolejna parafie.
    A np. wspaniałego ksiedza z Lubomierza zawieszono i nałożono na niego różne kary za to że byl dobry i najzwyczajniej w świecie ktos sie na niego uwziął ..nie mogę tego zrozumieć, czym kieruje się Biskup???

• Mieszkaniec miasta (hjcvi), 2024-03-19 19:25 Cytuj Zgłoś nadużycie

Gratulacje dla redakcji istotne pl. Brawo, brawo. Piszecie całą prawdę to co dzieje się w naszym mieście i okolicach oraz o ludziach, którzy popełniają błędy i nie chcą ich naprawiać. Pozdrawiam serdecznie i i życzę dalszych sukcesów.

• anonim, 2024-03-19 19:45 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Zyga (euIkJW) napisał(a):

I To mnie szokuje ze Biskupi mimo oficjalnych skarg nie reagowali na to co się działo na plebani przy kościelnej a gdy już zrobilo sie gorąco nie ukarano ks.Jorosiewicza tylko dano mu kolejna parafie.
    A np. wspaniałego ksiedza z Lubomierza zawieszono i nałożono na niego różne kary za to że byl dobry i najzwyczajniej w świecie ktos sie na niego uwziął ..nie mogę tego zrozumieć, czym kieruje się Biskup???

Oni tam wszyscy mają jakiegoś młodego źrebaka do ruc hania.

• anonim (ALxcLz), 2024-03-19 19:50 Cytuj Zgłoś nadużycie

Ten gościu z warami, jak u glonojada jest strasznie ciotowaty.... Że też ktoś na niego poleciał?

• Tomek (e3JsKi), 2024-03-19 20:51 Cytuj Zgłoś nadużycie

Biskup Legnicki postępuje jak w folwarku Olvera Wszyscy są równi z wyjątkiem... które są równiejsze. Tak łatwo głaskać zlo grzech a niszczyć to co dobre. ciekawe kogo Biskup uwolni na bliskie święta Paschy Barbasza czy......? a później umyje ręce.

• Reklama

• anonim (hjcwo), 2024-03-19 21:08 Cytuj Zgłoś nadużycie

dlaczego zaprzyjaźnione władze miasta do tej pory nie pożegnały uroczyście księdza? Tak się przyjaźnili przecież...

• Bronek (e3JsKi), 2024-03-19 21:25 Cytuj Zgłoś nadużycie

To prawda co Tomek piszesz. W Legnickim folwarku Andrzej milczący wziął sobie do pomocy Piotra groźnego, który jest pełen buty arogancji i ma w sobie niezliczone pokłady milosci bliźniego. Te dwa filary budują piekne pastwiska, na których coraz mniej pasterzy i owiec. Za kilka lat z ich pracy zostaną cudne ugory. Brawa dla nich

• anonim (euIkJW), 2024-03-19 21:31 Cytuj Zgłoś nadużycie

Dokładnie tak to wygląda równi i równiejsi,Biskup ma swoich ulubieńców których się nie rusza i takich których można straszyć i poniżac

• anonim, 2024-03-19 22:22 Cytuj Zgłoś nadużycie

A czym to zasłużyli parafianie z Węglińca, że im takiego, wybrakowanego pasterza dano?

• anonim, 2024-03-20 05:38 Cytuj Zgłoś nadużycie

Pamiętajcie ludzie przy wyborach kto najbardziej się kuma z sukienkowymi. Drogi krzyżowe, procesje, orszaki jakichś króli...
    Wiedzieliście wszyscy co się wyprawia na plebaniach. W imię poparcia przez (...) wszyscy milczeliście.
    PIS, Impuls Miasta - wam już dziękujemy!
    Tu jest Polska a nie Watykan.

• anonim, 2024-03-20 06:12 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Zyga (euIkJW) napisał(a):

Ksiądz Lubomierza nie był tak święty , ludzie , dlaczego Biskup tak a nie inaczej postępuje ,Kiernikowski dobrze o wszystkim wiedział i sam uciekł jak się zrobiło gorąco z urzędu . Oni nas traktują jak Owce do golenia a nie lud Boży , tam gdzie nie dają kasy ich też nie ma . Przejrzyjcie na oczka .

• anonim (Areijj), 2024-03-20 07:59 Cytuj Zgłoś nadużycie

Gratuluję . Mimo że straciliścieszanse jako redakcja promować prezydenta Romana . Takie mają być media. Gdybyście dali 2 część, okazalibyscie prawdziwe oblicze kliki boleslawieckiej

• Rudy (euIkJW), 2024-03-20 08:33 Cytuj Zgłoś nadużycie

Miałem ,,przyjemność"spotkac się z Biskupem i jego pomocnikiem jedno wrażenie jakie odniosłem to brak porozumienia,mur który ciezko przeskoczyć

• 1
  • 2

Reklama