Śmierdzące mięso

  • Znawca (AjWoVh), 2014-01-19 23:36 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Masz 3 dni aby zareklamować produkt spożywczy. Tak więc nie pozostawaj ze śmierdzącym mięsem tylko pędź!

  • Anonim (AtPx5t), 2014-01-20 07:28 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Zadzwoń do sanepidu!

  • Anonim (Ak5DJR), 2014-01-20 08:05 Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~Znawca napisał(a): Masz 3 dni aby zareklamować produkt spożywczy. Tak więc nie pozostawaj ze śmierdzącym mięsem tylko pędź!

    Nie można reklamować udek po 3 dniach no żarty jakieś. Trzeba przynieśc od razu.

  • ewe (AtPGcw), 2014-01-20 09:23 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Popieram. Ja też kiedyś kupiłam śmierdzącego kurczaka, ale w innym sklepie, i pani zapewniała mnie, ze świeży. Po powrocie do domu, niestety okazało się, ze kurczak nadaje się tylko do śmietnika. Nie robię zakupów mięsnych już w kilku sklepach w Bolesławcu. Nie raz wolę zapłacić troszkę więcej a kupić świeże.

  • Anonim (AN0AcG), 2014-01-20 09:43 Cytuj Zgłoś nadużycie

    My tam też nie robimy zakupów, bo kilka razy kupiliśmy produkty przeterminowane.

  • Klient (AtPGaN), 2014-01-20 09:51 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Świeżego kurczaka można kupić na osiedlu kwiatowym w dawnej oazie, jakaś sieć to teraz jest we wtorki i piątki. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie, żeby śmierdziało. Nie kupuję natomiast mięsa na zgorzeleckiej u Niebieszczańskich. Kilka razy oddawałam bo udka, czy skrzydełka śmierdziały a pani mówiła, że świeże.

  • BOGDAN (ANxpzf), 2014-01-20 10:06 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Jarek nie kupuj mięsa w eko.

  • Reklama

  • Anonim (qnRZK), 2014-01-20 10:29 Cytuj Zgłoś nadużycie

    A ja kupilem przeterminowane rzeczy w intermarche. Patrzcie tam na daty bo duzo maja po terminie ja juz tam zakupow nie robie.

  • Anonim (AN0BS0), 2014-01-20 10:42 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Przeterminowane można kupić wszędzie. Nie ma wyjątku.

  • Caroline (ANIQPQ), 2014-01-20 11:38 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Mi kilka raz w EKO koło bolko zdazylo sie kupic smierdzace mieso, od tamtej pory nie kupuje nic na tym dziale. Podobno kasjerki w eko sa rozliczane z niesprzadanego miesa, tj. wartosc niesprzedanego miesa jest odliczana im od pensji.

  • Anonim (ANI7TJ), 2014-01-20 11:48 Cytuj Zgłoś nadużycie

    To gdzie kupować? Mięso zwłaszcza.

  • Znawca (AjWoVh), 2014-01-20 11:49 Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~Anonim napisał(a): Nie można reklamować udek po 3 dniach no żarty jakieś. Trzeba przynieśc od razu.

    Najlepiej przynieść od razu ale prawo zezwala na reklamowanie artykułów spożywczych do 3 dni. Ja śmierdzącego nawet bym nie kupił, chyba, że byłoby zapakowane to wówczas po rozpakowaniu i stwierdzeniu nieświeżości bym reklamował.

  • Anonim (vrYyE), 2014-01-20 13:30 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Kupuj mięso w markecie i łudź się że jest świeże.

  • Lodzia (An27xS), 2014-01-20 13:49 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Na wiosce kupcie sobie ludzie, tam rosołki po podwórkach biegają zdrowe i świeże a nie ten cuchnący szajs kupujecie i trujecie siebie i swoje dzieci, właściwie to już nigdzie nie ma świeżego i zdrowego mięska [no, moze z malymi wyjątkami], do kupienia w sklepach w mieście. W tych wyjątkowych natomiast jest bardzo drogo.

  • Anonim (ANI7TJ), 2014-01-20 14:27 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Jakie to są te wyjątkowe? Mam małe dziecko, podpowiedzcie, gdzie kupić świeże mięso!

Reklama