Uwaga! Groźna bakteria w kiełbasie śląskiej

Dyskusja dla wiadomości: Uwaga! Groźna bakteria w kiełbasie śląskiej.


  • anonim (AN0TyZ), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Inspekcja powinna powiadomić sklepy .W kerfurze jest obecnie w sprzedaży.

  • Ja (vZlKc), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Najpierw puszczają towar na rynek,a później badają?
    Niesmacznego życzę

  • anonim (qfwDv), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    A toruńską można jeść?

  • anonim (AN0TyZ), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Bez głupich żartów anonimie .Chyba umiesz czytać o jaka kiełbasę chodzi.

  • anonim (vZxwa), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Powinni najpierw nadać a później na rynek. Z chin ona nie szła więc więcej kontroli prosze

  • genius (ALxJZq), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Nie rozumię tego, przecież to powinno byc super zdrowe ! W dzisiejszych czasach domiesa daje sie tyle chemii oraz antybiotyków że to powinnobyc najzdrowsze !

  • Adam (vZlW8), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Do autora: Tak trudno podać serię produktu, która powinna być wycofana? Co prawda jest w odnośniku ale jak się podejmujecie o czymś pisać to trzeba dokładnie.

  • anonim (qfwK3), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (AN0TyZ) napisał(a):

    Bez głupich żartów anonimie .Chyba umiesz czytać o jaka kiełbasę chodzi.

    Twoje żarty takie same.

  • anonim (dpqNfJ), 4 miesiące temu Cytuj Zgłoś nadużycie
    Ja (vZlKc) napisał(a):

    Najpierw puszczają towar na rynek,a później badają?
    Niesmacznego życzę

    Badania na posiew nie robi się w 5 minut. Czy według ciebie kiełbasa powinna wisieć w magazynie kilka dni i dopiero bo wyhodowaniu bakterii na szkiełku można ją wieźć do sklepu?