Inspekcja powinna powiadomić sklepy .W kerfurze jest obecnie w sprzedaży.
Uwaga! Groźna bakteria w kiełbasie śląskiej
Dyskusja dla wiadomości: Uwaga! Groźna bakteria w kiełbasie śląskiej.
-
anonim (AN0TyZ), 2018-07-04 16:00 Cytuj Zgłoś nadużycie
-
Ja (vZlKc), 2018-07-04 16:02 Cytuj Zgłoś nadużycie
Najpierw puszczają towar na rynek,a później badają?
Niesmacznego życzę -
anonim (qfwDv), 2018-07-04 16:54 Cytuj Zgłoś nadużycie
A toruńską można jeść?
-
anonim (AN0TyZ), 2018-07-04 17:13 Cytuj Zgłoś nadużycie
Bez głupich żartów anonimie .Chyba umiesz czytać o jaka kiełbasę chodzi.
-
anonim (vZxwa), 2018-07-04 17:20 Cytuj Zgłoś nadużycie
Powinni najpierw nadać a później na rynek. Z chin ona nie szła więc więcej kontroli prosze
-
genius (ALxJZq), 2018-07-04 19:51 Cytuj Zgłoś nadużycie
Nie rozumię tego, przecież to powinno byc super zdrowe ! W dzisiejszych czasach domiesa daje sie tyle chemii oraz antybiotyków że to powinnobyc najzdrowsze !
-
Adam (vZlW8), 2018-07-04 20:06 Cytuj Zgłoś nadużycie
Do autora: Tak trudno podać serię produktu, która powinna być wycofana? Co prawda jest w odnośniku ale jak się podejmujecie o czymś pisać to trzeba dokładnie.
-
anonim (qfwK3), 2018-07-04 22:32 Cytuj Zgłoś nadużycie
anonim (AN0TyZ) napisał(a):
Bez głupich żartów anonimie .Chyba umiesz czytać o jaka kiełbasę chodzi.
Twoje żarty takie same.
-
anonim (dpqNfJ), 2018-07-06 08:27 Cytuj Zgłoś nadużycie
Ja (vZlKc) napisał(a):
Najpierw puszczają towar na rynek,a później badają?
Niesmacznego życzęBadania na posiew nie robi się w 5 minut. Czy według ciebie kiełbasa powinna wisieć w magazynie kilka dni i dopiero bo wyhodowaniu bakterii na szkiełku można ją wieźć do sklepu?
Reklama