Udana rewolucja Magdy Gessler w Aniołku

Dyskusja dla wiadomości: Udana rewolucja Magdy Gessler w Aniołku.


  • Anonim (ANuknc), 2014-12-12 00:09 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Obsługa jest tragiczna, kelnerka ma problem z zapamiętaniem i zapisaniem 5 pozycji, obrusy brudne, brak terminala płatniczego, trzeba szukać bankomatu, zimno, brrr . Gulasz jest tak przyprawiony na ostro, że nie czuć w ogóle smaku. Załoga ma miny jakby "startowali w castingu, na zawodowego mordercę :)

  • Anonim (vrYZF), 2014-12-27 19:48 Cytuj Zgłoś nadużycie

    KIEDY EMISJA

  • Anonim (ANUfQP), 2014-12-27 20:58 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (vrYZF) napisał(a):

    KIEDY EMISJA

    Jutro.

  • Anonim (qvaSA), 2015-01-03 22:18 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Byłam w Aniołku.. dobre jedzenie, długo się na nie czeka, lecz obsługa jest miła. Nowy układ stołow bardzo udany. Milo popatrzeć na starówkę..polecam tę restaurację. Ciekawy klimat

  • Anonim (ANUgcS), 2015-01-04 07:23 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Bolesławiec zaczyna przypominać urokliwe włoskie miasteczka. Piękna starówka, życzliwi i uśmiechnięci ludzie, w centrum fajne knajpki z wybornym jedzeniem. Widać, że ludziom tu żyje się dobrze. Niejeden turysta, także ze strefy euro, napominał że chciałby tu mieszkać i realizować się.

  • Anonim (AtPxzG), 2015-01-04 10:34 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (ANUgcS) napisał(a):

    Bolesławiec zaczyna przypominać urokliwe włoskie miasteczka. Piękna starówka, życzliwi i uśmiechnięci ludzie, w centrum fajne knajpki z wybornym jedzeniem. Widać, że ludziom tu żyje się dobrze. Niejeden turysta, także ze strefy euro, napominał że chciałby tu mieszkać i realizować się.

    tak swego czasu pisał, ten człek "dwu imion", ale dzisiaj to bardziej będzie przypominało Lubomierz, tęsknota za "starymi dobrymi czasami".

  • Anonim (AwSyft), 2015-01-11 06:29 Cytuj Zgłoś nadużycie

    aniolek i jedzenie......to jak ogien i woda!!!!!!!!!jedzenie w aniolku zawsze bylo do d...........

  • Reklama

  • Anonim (ANx1zL), 2015-01-13 13:37 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Wybrałam się ze znajomą na pizze. Wzięłyśmy dwie - najtańszą margherite i pizze ze szpinakiem (która była droższa o bodajże 5 zł).
    W chwili, kiedy kelnerka przyniosła nam obie pizze myślałam że padnę... Pierwsza pizza - ok, zwyczajna margherita ale druga pizza wyglądała IDENTYCZNIE i jedyna różnica między nimi to KILKA SUROWYCH LISTKÓW SZPINAKU ułożonych na pizzy!!!
    Jadałam pizze ze szpinakiem nie raz i zawsze szpinak pojawiał się w innej formie, doprawiony i po prostu był częścią pizzy. A w tym wypadku gdyby zamiast tego "szpinaku" ułożono trawę - efekt smakowy byłby TAKI SAM...

  • Anonim (AKc5BN), 2015-01-21 16:59 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Wie ktoś może Czy leciały już Kuchenne Rewolucje z udziałem Aniołka?

  • Anonim (AN0GvP), 2015-01-21 17:33 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AKc5BN) napisał(a):

    Wie ktoś może Czy leciały już Kuchenne Rewolucje z udziałem Aniołka?

    Były dwa lata temu. Telewizja sudańska to pokazywała.

  • Anonim (hj5Jm), 2015-02-06 10:40 Cytuj Zgłoś nadużycie

    No to bylo w tvn juz czy nie?

  • Anonim (AE7MJN), 2015-02-06 17:25 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (ANx1zL) napisał(a):

    Wybrałam się ze znajomą na pizze. Wzięłyśmy dwie - najtańszą margherite i pizze ze szpinakiem (która była droższa o bodajże 5 zł).
    W chwili, kiedy kelnerka przyniosła nam obie pizze myślałam że padnę... Pierwsza pizza - ok, zwyczajna margherita ale druga pizza wyglądała IDENTYCZNIE i jedyna różnica między nimi to KILKA SUROWYCH LISTKÓW SZPINAKU ułożonych na pizzy!!!
    Jadałam pizze ze szpinakiem nie raz i zawsze szpinak pojawiał się w innej formie, doprawiony i po prostu był częścią pizzy. A w tym wypadku gdyby zamiast tego "szpinaku" ułożono trawę - efekt smakowy byłby TAKI SAM...

    niektórzy w taki sposób rozumieją przepisy,to podobnie jak moja znajoma usłyszawszy ode mnie,że często przyrządzam mięsa z owocami a najczęściej kurczaka hanoi z ananasem ,po jakimś czasie oznajmiła mi że wczoraj robiła takiegoż kurczaka ,na moje pytanie ,w jaki sposób ,odpowiedziała : normalnie ,kupiłam pieczonego kurczaka ,położyłam na talerz a na nim plastry ananasa z puszki,tak samo i w tym aniołku,podaja tak a nie inaczej bo nie umieją lepiej chyba,ale czy to tak trudno sienauczy,ć takich prostych rzeczy?

  • Anonim (AsdUQX), 2015-02-07 15:34 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AKc5BN) napisał(a):

    Wie ktoś może Czy leciały już Kuchenne Rewolucje z udziałem Aniołka?

    najprawdopodobniej będą w marcu, gdy tvn zacznie emisję premierowych odcinków, stare odcinki są w internecie i tam aniołka nie ma, bo jeszcze nie było emisji w tv.

  • Anonim (AN0lRb), 2015-02-07 21:53 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AwSyft) napisał(a):

    aniolek i jedzenie......to jak ogien i woda!!!!!!!!!jedzenie w aniolku zawsze bylo do d...........

    całe życie mieszkam w Bolesławcu i jak dobrze pamiętam chodziłyśmy z kumpelkami tak od zawsze, świetne jedzenie, a teraz pyszne torty, komuś nie pasi to niech sam gotuje. PAni Basia , która jest tam szefową dba o wszystkich, zawsze piękna i uśmiechnięta. wielbiciel aniołka

  • Anonim (AN0lRb), 2015-02-07 21:55 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AE7MJN) napisał(a):

    niektórzy w taki sposób rozumieją przepisy,to podobnie jak moja znajoma usłyszawszy ode mnie,że często przyrządzam mięsa z owocami a najczęściej kurczaka hanoi z ananasem ,po jakimś czasie oznajmiła mi że wczoraj robiła takiegoż kurczaka ,na moje pytanie ,w jaki sposób ,odpowiedziała : normalnie ,kupiłam pieczonego kurczaka ,położyłam na talerz a na nim plastry ananasa z puszki,tak samo i w tym aniołku,podaja tak a nie inaczej bo nie umieją lepiej chyba,ale czy to tak trudno sienauczy,ć takich prostych rzeczy?

    wierutna bzdura, nigdy się z tym nie spotkałam, a często tam bywałam. pizza pychotka

Reklama