Udana rewolucja Magdy Gessler w Aniołku

Dyskusja dla wiadomości: Udana rewolucja Magdy Gessler w Aniołku.


  • Anonim (AKc5B4), 2014-10-18 14:17 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Byłem wczoraj .... bardzo smaczny rosołek z pietruszką, gulasz - lekko pikantny - również smakowity ....rewela. Odnośnie wystroju, to rzeczwiście troche za ciemno ....pójście w jasne kolory ożywiłoby troche "to" miejsce. Gratulacje dla "Aniołka" i powodzenia na przyszłość.

  • Anonim (dRjUJc), 2014-10-18 14:17 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Słaba ta restauracja. A obsługa nie powinna moim zdaniem pracować na takich stanowiskach. Oni nie nadają się do tej pracy !!!
    Są lepsze knajpy w Bolesławcu.

  • Anonim (AtPxSW), 2014-10-18 14:25 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (dRjUJc) napisał(a):

    Słaba ta restauracja. A obsługa nie powinna moim zdaniem pracować na takich stanowiskach. Oni nie nadają się do tej pracy !!!
    Są lepsze knajpy w Bolesławcu.

    mam zamiar sie do jakiejś wybrać oprócz tej rewolucyjnej w której mi się nie podobało jakieś polecacie ?

  • Anonim (ANuk4Y), 2014-10-18 17:20 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Były takie czasy, że do Aniołka stało się w kolejce przy szatni. Nie dla dań, czy trunków, a dla samego posiedzenia w lokalu. Dla kawy, czy spotkania się ze znajomymi. Ale to było za "podłej komuny", a więc w dalekiej przeszłości... Parę lat później, już za "przeuroczej demokracji" bywałem w Piekiełku, gdzie barman Mirek bawił klientów dykteryjkami na poziomie. A do tego serwował wspaniałą muzykę klasyczną w wykonaniu Królewskiej Orkiestry Symfonicznej. Robił przy tym swoisty quiz dla klientów, coś w rodzaju: jaka to melodia... To były czasy. I życie miało smak. I wdzięk. I styl.

  • Anonim (AtPynt), 2014-10-18 20:33 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Bylam osobiście i bardzo jestem zdziwiona,zę Pani Magda po wydała pozywywną opinie .przecież tam się nic nie zmienilo !
    Jedzenie -bez zmian ,a obsługa ??/?.Zaczynsm podejrzewać ,że na czas wizyty Pani Magdy "wypożyczono" kucharzy i obsługę,bo z tym personelem,który byl w casir mojej wizyty nie mogło wypaść pozytywnie.
    Kurcze co za ściema,ale dlaczego próbują z klientów zrobić waiata,że nie zna się na niczym???

  • Anonim (AE71JA), 2014-10-18 20:39 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AKc5B4) napisał(a):

    Byłem wczoraj .... bardzo smaczny rosołek z pietruszką, gulasz - lekko pikantny - również smakowity ....rewela. Odnośnie wystroju, to rzeczwiście troche za ciemno ....pójście w jasne kolory ożywiłoby troche "to" miejsce. Gratulacje dla "Aniołka" i powodzenia na przyszłość.

    Rosołek i gulasz to "rewela"? To sie nadaje do taniego baru dla ubogich.Zastanawiam sie czy ktoś przysłowiowe "jaja" sobie robi pisząc takie cos? Człowieku ,jadłeś w życiu coś porzadnego? Weź nie żartuj proszę cię.

  • Anonim (ejpkhr), 2014-10-18 21:58 Cytuj Zgłoś nadużycie

    2/10

  • Reklama

  • Anonim (ejpkhr), 2014-10-18 21:59 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Bardzo dobra restauracja. 2/10 Polecam!

  • Anonim (A81TYB), 2014-10-18 22:43 Cytuj Zgłoś nadużycie

    No właśnie włosy w gulasz masakra brak słów

  • Anonim (AE7fX8), 2014-10-19 00:22 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Wszystkie te komentarze zakrawają na absurd, co robi się po prostu niesmaczne, z jednej wypowiedzi na drugą mam coraz mniejszą ochotę to czytać. Rozumiem, że całe grono autorów owych komentarzy jest najlepsze w każdej dziedzinie. Niezwykłe jest również to iż opinie jakie się tu czyta mają wpływ na decyzje innych. Proponuję odwiedzić restaurację nie raz czy dwa, ale częściej bądź samemu założyć taki biznes i przekonać się o tym, jak to jest na własnej skórze. Ludzie, trochę więcej empatii i szacunku.

  • Anonim (ANugko), 2014-10-19 12:29 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Byłem, zostałem olany i nie obsłużony. Nie miałem zbytnio ani czasu, ani chęci czekać, więc sobie poszedłem. Nawet nie wiem, co jak smakuję, a chciałem popróbować i zostawić tam trochę kaski.

  • Anonim (AE71JA), 2014-10-19 14:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AE7fX8) napisał(a):

    Wszystkie te komentarze zakrawają na absurd, co robi się po prostu niesmaczne, z jednej wypowiedzi na drugą mam coraz mniejszą ochotę to czytać. Rozumiem, że całe grono autorów owych komentarzy jest najlepsze w każdej dziedzinie. Niezwykłe jest również to iż opinie jakie się tu czyta mają wpływ na decyzje innych. Proponuję odwiedzić restaurację nie raz czy dwa, ale częściej bądź samemu założyć taki biznes i przekonać się o tym, jak to jest na własnej skórze. Ludzie, trochę więcej empatii i szacunku.

    Dlaczego na absurd? Ludzie w swoich domach lepiej i ładniej gotują i podają ,jak sie już ma restaurację to może wypadałoby nauczyć się porzadnie przyrządzać dania serwowane gościom,tu nie chodzi o ogólne pojęcie prowadzenia restauracji,ja bym sie po prostu wstydziła podać gościom byle jakie jedzenie ,byle jak podane,jedzenie na talerzu powinno ładnie wygladać i być smacznie przyrzadzone ,nie ma innej opcji powodzenia wsród klientów,to nie sztuka ugotować byle jaką strawę i rzucić jak garść smieci na jakikolwiek talerz i już,Jeżeli ludzie przychodzą i chcą zapłacić nawet niemałe pieniądze to na pewno nie oczekują packi kartofli i troche rozciapanego mięsa w dziwnym sosie w którym topi sie jakaś sórówka a wszystko to nawalone jedno na drugie i wyglada tak ,że natychmiast odechciewa sie jeść.Trzeba się postarać względem jedzenia i ludzie będą zadowoleni,i tyle w temacie.

  • Anonim (qnPw3), 2014-10-19 19:25 Cytuj Zgłoś nadużycie

    A jakie to są tutejsze wina wg. Pani specjalistki od przerabiania lokali. Kiedyś przynajmniej w całym kraju królował J-23. To była, siara, ale nieszkodziła. ANIOŁEK!!! Natychmiast wprowadzić bełta na stół.

  • Anonim (AtPGa7), 2014-10-19 20:12 Cytuj Zgłoś nadużycie

    To jakieś żarty z tą obroną rewolucji.Na początku oczekiwanie na obsługę 15-20min i po interwencji,że my tu czekamy następnie 25-30 min na podanie zamówienia i tu rozczarowanie.Zamówiony gulasz z kluseczkami ręcznie robionymi okazał się zupą gulaszową z kawałkiem bagietki to porażka za 24zł.Zapytaliśmy jak każdy kto to jadł gdzie te słynne kluseczki i co usłyszeliśmy?"gulasz jest gotowany w dużym garze i jak komu się trafi tyle ma kluseczek"tylko na te wszystkie osoby które tam jadły nikt nie trafił nawet na jedną kluskę.Takiej ściemy to już dawno nie słyszałem i liczyłem ,że ta rewolucja upadnie...

  • Anonim (AE71JA), 2014-10-19 20:59 Cytuj Zgłoś nadużycie

    Po prostu ludzie przestana tam przychodzić niczym do tego nie zachęcani a właściwie skutecznie zniechęcani i odstraszani ,jesli klient dostał by dobre ,smaczne i estetycznie podane danie to nawet wybaczył by długie czekanie,którego nie rozumiem ,skoro wszystko gotuje sie w wielkim kotle,to jest ugotowane i dlaczego trzeba czekac tak długo na jakiś pseudo -gulasz,specjalnie sie go nie gotuje dla każdego osobno,to dlaczego tyle to trwa zanim "potrawa" znajdzie sie na stole?

Reklama